Iltapäiväteellä Juvan teehuoneella


image

image image image image image image image

Tea house of Wehmais Juvalla on teejaoston suosikkeja. Käymme täällä vähintään pari kertaa vuodessa nauttimassa perinteistä iltapäiväteetä suloisessa kartanomiljöössä.

Afternoon tea-annokseen kuuluu kerroslautasellinen suolaisia ja makeita herkkuja, skonsseja kermalla ja hillolla sekä vapaavalintainen pannullinen teetä kunnioitettavan laajalta teelistalta. Teetä ja teetarvikkeita voi ostaa myös mukaan teehuoneen puodista.

Teejaosto testasi tällä kertaa hyvän joukon uusia teetuttavuuksia Tea house of Wehmaisin valikoimista. Juvan teehuone on teenystävän ehdoton kesälomakohde!

Morfar ginko valkoinen tee on seljalla ja granaattiomenalla sekä gikopuun lehdillä maustettu valkoinen tee. Se hyvä perustee, mutta jää vähän vaisuksi. Toimii paremmin suolaisten syömisten kanssa kuin yksin.

Goji & mansikka on gojimarjoilla ja mansikalta sekä vanilijalla maustettu vihreä tee. Raikas ja hyvän makuinen kesätee. Maistuu erityisen hyvältä mansikkahillolla ja kermalla täytettyjen skonssien kanssa.

Lust & färing on sitruunalla, mansikalla, samppanjalla ja kermalla maustettu valkoinen luksustee. Lust & färing ei kaipaa seurakseen muuta, vaan sen voi nauttia lempeän kesäillan teenä tai jälkiruokateenä sellaisenaan. Erinomainen tee jota teejaosto suosittelee, mutta ehkä vain kupin kerrallaan, jotta taika säilyy.

Luomu appelsiini & karpalo on vihreä Sencha tee, jonka karpaloinen maku sopii suolaisen syömisen kaveriksi. Teejaoston makuun se on kuitenkin hieman liian mitäänsanomaton sellaisenaan nautittavaksi.

Jätä kommentti